Eerste 5 dealers

Eerste 5 dealers

Eerste 5 dealers

Eerste 5 dealers

Bij ÅSKA willen we een kwalitatieve en duurzame fiets bouwen die aan alle eisen van de sportieve en avontuurlijke pendelaar voldoet.
Hiervoor werken we samen met partners die zich kunnen vinden in de waarden van ons merk. Dit zijn partners die al vele jaren ervaring hebben in de verkoop en het onderhoud van speed pedelecs en e-bikes

  • Fietsen Wildiers: 9 winkelpunten verdeeld over Vlaanderen. Fietsen Wildiers combineert de voordelen van lokale verankering met een sterke ondernemingsstructuur gebaseerd op kennis en kwaliteit.
  • Fietsen Breuls, Maasmechelen: bestaat al sinds 1931 en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een expert op het gebied van speed pedelecs en (e-) mountainbikes.
  • Fietsen De Geus: 3 winkelpunten in Antwerpen. Fietsen De Geus bestaat al 35 jaar en heeft een duurzame visie op mobiliteit en ondernemen in het algemeen. Bij De Geus vind je enkel kwalitatieve fietsen en krijg je zowel voor als na uw aankoop een professionele service.
  • CycloM: 2 winkelpunten in Oost-Vlaanderen. CycloM wordt geleid door een jong koppel en staat garant voor een fiets- totaalconcept. Centraal staat deskundig advies en een oplossing die bij de persoonlijke behoefte van de klant past.
  • Fietsen Chamizo, Sint-Katelijne-Waver: bestaat als sinds 1985 en heeft een zeer ruim aanbod; fietsen voor jong en oud, van recreatief tot sportief. Sinds kort is daar nu ook ÅSKA bij.

Deze 5 dealers hebben samen 16 winkelpunten. In het voorjaar van 2022 komen hier nog enkele dealers bij.

Ga alvast eens langs bij één van onze dealers voor een testrit.

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?