GA MEE OP AVONTUUR MET ÅSKA BIKE

GA MEE OP AVONTUUR MET ÅSKA BIKE

GA MEE OP AVONTUUR MET ÅSKA BIKE

GA MEE OP AVONTUUR MET ÅSKA BIKE

Werken bij ÅSKA BIKE is als rijden met een ÅSKA fiets … een avontuurlijke rit voor gepassioneerde mensen die ten volle van het leven genieten en die nooit genoegen nemen met iets minder dan het beste.

Bij ÅSKA BIKE kom je terecht in een team waar alles draait om ‘the real deal’. Bouwen aan een toekomst waarin onze klanten een topervaring hebben op hun speed pedelec, en tegelijkertijd bouwen aan een wereld van duurzame mobiliteit.

We zijn op zoek naar mensen die een natuurlijk gevoel hebben voor ons product en onze missie, en die daar actief deel van uit willen maken. Initiatief nemen, plezier op 2 wielen en een gezonde dosis avontuur horen bij wie je bent.

ÅSKA BIKE biedt een omgeving waar we elkaar waarderen en respecteren. Waar we vertrouwen durven te stellen in ons team – en dus ook hoge verwachtingen hebben van elkaar. En omgeving waar we elkaar coachen naar het volgende niveau.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. We kijken uit naar jouw positieve impact op ons ambitieuze groeitraject!

Open sollicitatie?

Voel je je aangesproken door het ÅSKA-verhaal maar is er momenteel geen vacature die aan jouw profiel voldoet? Stuur ons dan gewoon een berichtje op recruitment@aska-bike.com

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?