Icon red

ÅSKA Performance Pack

ÅSKA Performance Pack

ÅSKA Performance Pack

ÅSKA Performance Pack

De Ultieme Upgrade voor Jouw Speedpedelec

Til je rijervaring naar een hoger niveau met het exclusieve Performance Pack van ÅSKA. Speciaal samengesteld voor de meest veeleisende rijders, transformeert dit pakket je ÅSKA speedpedelec in het beste van het beste.

Met een selectie van premium onderdelen biedt het Performance Pack de ultieme combinatie van prestaties, duurzaamheid en comfort.

 

FOX 36 AWL E-SUV – Verende voorvork

Bij de keuze voor het Performance Pack wordt je speedpedelec uitgerust met de FOX 36 AWL E-SUV verende vork. Deze vork, speciaal ontworpen voor E-SUV-fietsen, staat bekend om zijn ongeëvenaarde aanpasbaarheid, hoge prestaties en betrouwbaarheid. AWL staat voor Adventure Without Limits.

Of je nu streeft naar de snelste tijden of lange, uitdagende tochten wilt maken, de FOX 36 AWL vering zorgt voor grenzeloos rijplezier. De versterkte bovenbuizen en stuurbuis zijn ontworpen om te voldoen aan de hogere eisen van speedpedelecs, zodat je altijd op de beste prestaties kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden.

fox full suspension logo

FOX Float SL Middendemper

Het Performance Pack biedt ook een upgrade naar de FOX Float SL middendemper. Deze demper combineert een lichtgewicht ontwerp met efficiënte prestaties, dankzij volledig herziene compressie- en reboundkleppen.

Het resultaat? Verbeterde tractie en een ongeëvenaard rijgevoel dat zorgt voor meer controle en comfort, ongeacht het terrein. Met de FOX Float SL ervaar je soepelheid en stabiliteit, zodat je elk avontuur met vertrouwen tegemoet kunt gaan.

fox full suspension logo

Supernova M99 PRO 2 Koplamp

Veiligheid en zichtbaarheid zijn essentieel, en daarom bevat het Performance Pack de Supernova M99 PRO 2 koplamp, de helderste 12V e-bike koplamp op de markt.

Met een verbluffend grootlicht van 16-LED matrix, tot 3000 lumen en 450 lux, verlicht deze koplamp zelfs de donkerste wegen. De geavanceerde dagrijlichtmodule met 12 power-LED’s schakelt in een oogwenk over naar dimlicht, waardoor je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

supernova koplamp

MAGURA MT5e Hydraulische Remmen

Tot slot omvat het Performance Pack de upgrade naar de MAGURA MT5e hydraulische remmen, bekend om hun superieure remkracht en betrouwbaarheid.

Deze high-performance remmen zijn uitgerust met ergonomische 1-vinger aluminium HC remhendels, een Carbotecture® remhendelbehuizing en stuurklem, en verstelbare hendelbreedte voor optimale controle. De gesmede 4-zuiger remklauw en magnetiXchange remzuigers maken het eenvoudig om remblokjes te vervangen, terwijl het lage gewicht van slechts 250g per rem zorgt voor een snelle en efficiënte stopkracht.

Ervaar Het Beste

Het ÅSKA Performance Pack is een exclusieve upgrade die niet alleen de prestaties van je speedpedelec verbetert, maar ook het rijplezier maximaliseert.

Of je nu op zoek bent naar meer snelheid, betere controle of verbeterde veiligheid, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om je fiets naar een hoger niveau te tillen. Kies voor het Performance Pack en ervaar de ultieme kracht en precisie van de beste onderdelen in de branche.

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?