Icon red

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Made in Europa

E-mobility is de toekomst. Fietsen is enorm duurzaam en super ecologisch. De productie van de klassieke fietsindustrie is dat echter niet. Meer dan 90% van het ontwikkelings- en productieproces bevindt zich namelijk in het Verre Oosten. Dat maakt ons in Europa erg afhankelijk van landen als China en Taiwan.

Bij ÅSKA kiezen we er dan ook bewust voor om zowel het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van fietsen binnen Europa te houden. Zo behouden en ontwikkelen we de lokale knowhow én stoten we 30% minder CO2 uit.

We kiezen bewust voor Europese leveranciers met een lokale productielijn. Zo zijn we zeker van kwaliteitsvolle producten die ontwikkeld worden in eerlijke omstandigheden. Duurzaamheid draait namelijk niet enkel om een alternatief voor vervuilende auto’s. Het draait ook om de manier waarop producten worden ontwikkeld: in veilige werkomstandigheden waarbij arbeid eerlijk vergoed wordt en in veilige omstandigheden kan plaatsvinden.

ÅSKA BIKE is het resultaat van een samenspel tussen kennis en vakmanschap:

  • Ingenieurs uit de automobiel- en roboticasector
  • Industriële ontwerpexperts
  • Europese partners voor alle onderdelen, met elk hun expertise
  • Specialisten in fietstechnologie en kinematica

Duurzame mobiliteit

Speedpedelecs zijn een van de weinige échte alternatieven voor auto’s.

  • In veel gevallen raak je even snel of sneller op je bestemming dan met een auto (40% van de pendeltrajecten zijn 15 tot 30 kilometer). Een standaard e-bike haalt snelheden tot 25km/h. Dat is mooi, maar niet snel genoeg om het traject even snel af te leggen als een auto.
  • Speedpedelecs verbruiken tot 20 keer minder energie dan elektrische auto’s. Ze zijn dus absoluut duurzaam en milieuvriendelijk.
  • Ze zorgen ervoor dat je niet meer in de file staat.
  • Ze dragen bij aan een gezonde levensstijl. Fietsen zorgt voor een betere conditie en na een ritje op een ÅSKA BIKE bruis je weer van energie!
34 minuten
24 minuten
160 Kcal
30 Kal
45 euro
335 euro

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?