Icon red

Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets

Bij ÅSKA begrijpen we de behoeften van moderne bedrijven en ondernemers. Onze speedpedelecs bieden niet alleen een efficiënte en milieuvriendelijke manier van vervoer, maar ook aanzienlijke voordelen voor jouw bedrijf. Ontdek waarom de ÅSKA speedpedelec de perfecte keuze is als bedrijfsfiets.

Fiscaal aftrekbaar – maximale kostenbesparing

Of je nu kiest voor aankoop of leasing, de kosten van een ÅSKA speedpedelec zijn volledig fiscaal aftrekbaar. Dit omvat niet alleen de fiets zelf, maar ook alle accessoires zoals helmen en sloten. Bovendien kun je 100% van de onderhoudskosten van je speedpedelec aftrekken. Er is één belangrijke voorwaarde: de ÅSKA bedrijfsspeedpedelec moet regelmatig gebruikt worden voor woon-werkverkeer en andere werkgerelateerde verplaatsingen.

Geen sociale bijdragen – voordelen voor jou en jouw werknemers

Wanneer je de speedpedelec ook voor privé-verplaatsingen gebruikt, profiteer je van een aantrekkelijk voordeel van alle aard. Maar hier komt het interessante deel: als jouw speedpedelec-ritten geheel of gedeeltelijk voor woon-werkverkeer zijn, wordt dit voordeel van alle aard niet belastbaar. Dit betekent aanzienlijke besparingen voor zowel jou als jouw werknemers.

Ontdek hoeveel je kunt besparen! Download nu ons rekenvoorbeeld.

Een energieboost – gezondheid en welzijn voor jou en jouw team

Stel je voor: geen eindeloze files, meer tijd buiten, de dagelijkse dosis lichaamsbeweging, en de kans om je hoofd helemaal leeg te maken voordat je op kantoor aankomt. Fietsen naar het werk met onze speedpedelecs biedt een reeks voordelen voor ondernemers. Een gezonde geest in een gezond lichaam is immers een sleutel tot succes.

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met ÅSKA BIKE

Bij ÅSKA BIKE willen we jou en jouw bedrijf helpen om duurzame mobiliteitskeuzes te maken die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook jouw bedrijfsresultaten versterken. Met onze speedpedelecs krijg je niet alleen een snelle en betrouwbare manier om je te verplaatsen, maar ook een reeks financiële en gezondheidsvoordelen die jouw bedrijf een voorsprong geven.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van ÅSKA speedpedelecs als bedrijfsfietsen te bespreken of download het rekenvoorbeeld. Kies voor een groenere, efficiëntere en gezondere toekomst met ÅSKA BIKE!

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?