Review door Outdoorguru

Review door Outdoorguru

Review door Outdoorguru

Review door Outdoorguru

Een review van onze ÅSKA speedpedelec is een waardevol hulpmiddel om weloverwogen beslissingen te nemen bij het kopen of leasen onze ÅSKA speedpedelec.

Het biedt objectieve informatie, feedback van echte gebruikers, vergelijkbare ervaringen en informatie over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Als onze ÅSKA speedpedelec wordt getest en beschreven, delen we dit in deze blogrubriek.

REVIEW DOOR OUTDOORGURU

Outdoorguru.com is de outdoor website en youtube-kanaal van Gijs Loning. Voorheen werkte hij voor Op Pad – hét outdoor magazine van Nederland – en in de loop van 2016 is hij begonnen met Outdoorguru.com. Als outdoorenthousiast en absolute geargeek produceert hij videoreviews van outdoorgear, trekkingbikes en mountainbikes, en publiceert hij ook outdoornieuws, achtergrondinformatie over gear en how to’s. Hij wordt niet betaald voor het maken van de reviews, zodat hij zijn werk volledig onafhankelijk doen.

Outdoorguru.com is online op Facebook, Instagram en YouTube.

Gijs kreeg enkele weken de ÅSKA speedpedelec ter beschikking voor een uitgebreide review. Hij ging heerlijk grondig te werk en leverde deze videoreview af.

Je kan de video en het artikel hier bekijken. 

Veel lees- en kijkplezier!

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?