Review door The Bicycle Guy

Review door The Bicycle Guy

Review door The Bicycle Guy

Review door The Bicycle Guy

Een review van onze ÅSKA speedpedelec is een waardevol hulpmiddel om weloverwogen beslissingen te nemen bij het kopen of leasen onze ÅSKA speedpedelec.

Het biedt objectieve informatie, feedback van echte gebruikers, vergelijkbare ervaringen en informatie over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Als onze ÅSKA speedpedelec wordt getest en beschreven, delen we dit in deze blogrubriek.

REVIEW DOOR THE BICYCLE GUY  – NIEUWSBLAD/GAZET VAN ANTWERPEN/GENTENAAR/ BELANG VAN LIMBURG

The Bicycle Guy dat is Guy Fransen. Een enthousiaste fietser en hoofdredacteur met een passie voor sport, die waardevolle kennis deelt over alles wat fietsers willen weten. Van het onderhouden van je fiets na de winter tot het verbeteren van je fietssnelheid en de wettelijk verplichte verlichting. In zijn column in het Nieuwsblad deelt onze deskundige ‘Bicycle Guy’ zijn liefde voor fietsen en legt hij uit waarom het zo’n belangrijk onderdeel van zijn leven is.

Samen met Filip Dehing, oprichter en ontwerper van ÅSKA bezocht Guy de Belgische productie van frames en gingen ze samen met de ÅSKA speedpedelec op pad. Het resultaat is het volgende artikel.

Je kan het artikel hier bekijken.

Veel lees- en kijkplezier!

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?