Velofollies 2024: Supercommuter Launch Edition 2024

Velofollies 2024: Supercommuter Launch Edition 2024

Velofollies 2024: Supercommuter Launch Edition 2024

Velofollies 2024: Supercommuter Launch Edition 2024

THE PLACE TO BE

Velofollies 2024, het jaarlijkse mekka voor fietsliefhebbers en industrie-insiders, is voor ÅSKA Bike een must. Voor het tweede opeenvolgende jaar stonden we trots in hal 5 van deze toonaangevende beurs. Met maar liefst 39.000 bezoekers over de drie dagen was dit de ideale gelegenheid om direct in contact te komen met fietsliefhebbers en om ons merk in de schijnwerpers te zetten.

Was je er niet bij, dan lees je hier wat je miste op de ÅSKA BIKE stand.

Je kan vanaf nu kiezen tussen verschillende samenstellingen van de ÅSKA speedpedelec. Je kan je fiets configureren vanuit 3 samenstellingen: BASIS, BELT en PERFORMANCE. Dit biedt jou als fietser de mogelijkheid om je ideale ÅSKA supercommuter samen te stellen voor jouw woon-werkverkeer.

BASIS

Deze setup van de Supercommuter levert een speedpedelec die zich onderscheidt door zijn uitstekende comfort dankzij de full suspension en specifieke geometrie. De aandrijving gebeurt via een klassieke ketting. Lees hier meer of configureer je Supercommuter

BELT

Deze samenstelling is vergelijkbaar met de BASIS, maar met het verschil dat de aandrijving met een riem is in plaats van de klassieke ketting. Configureer je Supercommuter hier

PERFORMANCE

Deze speedpedelec is het neusje van de zalm. De PERFORMANCE is de speedpedelec die verkozen werd door VAB als premium speedpedelec van 2023. De PERFORMANCE heeft dubbele koplampen in een geïntegreerde cockpit en is uitgerust met premium componenten. Duik hier in de details.

Supercommuter Launch Edition 2024

Op onze stand konden bezoekers voor de eerste maal kennis maken met  onze nieuwe Supercommuter Launch Edition 2024 – een avontuurlijke zandkleurige fiets met riemaandrijving en opvallende skinwall banden, dit alles tegen een voordelige prijs. Meer details over deze speedpedelec lees je hier. 

Dit was in een notedop wat je kon zien en ervaren op de ÅSKA Bike stand. Heb je vragen, raadpleeg dan zeker onze FAQ of stel je vraag via info@aska-bike.com.

Ben je overtuigd dat een speedpedelec de juiste keuze is voor je woon-werkverkeer, ga dan zeker de ÅSKA Supercommuter testen één van onze verdelers. Reserveer je testrit hier.

Velofollies 2024 was voor ÅSKA Bike een bevestiging van ons succes en een kans om onze producten te tonen aan een enthousiast publiek. Nu, met alle waardevolle contacten in het achterhoofd, kijken we uit naar verdere groei en het verstevigen van onze positie als een toonaangevende speler in de fietsindustrie.

 

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?