Comfort

Comfort

Comfort

Comfort

Bij ÅSKA BIKE willen we van jouw pendelrit het beste moment van jouw dag maken. Dit doen we door jouw fiets de power te geven om je snel naar het werk te brengen.

Maar we doen dit evengoed door er voor te zorgen dat jouw pendelrit in alle comfort kan gebeuren.

Wanneer je de wegen trotseert aan 45km/u zal je al gauw merken dat elke oneffenheid in de weg dubbel zo hard aankomt. Tijdens het ontwerp van onze fiets was comfort een top prioriteit en dit doen we door volgende zaken te combineren;

  • Vering: We hebben er bij ÅSKA voor gekozen om onze fiets zowel vooraan als achteraan van een top vering te voorzien.
    • Vooraan gebruiken we de Formula Selva C vork. Deze werd door enduro-mtb.com uitgeroepen tot de “lamborghini van de voorvorken”.
    • Achteraan gebruiken we de Öhlins TTX1AIR schokdemper. Hoewel minder bekend in de fietswereld zal dit merk bij motorijders wel een belletje doen rinkelen. Van de TTX1AIR wordt gezegd dat hij beter wordt naarmate je sneller gaat rijden … waar wacht je nog op.

 

  • Geometrie: De geometrie van een ÅSKA fiets is gebaseerd op de laatste inzichten uit de mountainbike en enduro wereld. Speed pedelecs en enduro fietsen hebben namelijk 2 zaken gemeen; ze moeten de rijder heel veel comfort en controle bieden tegen hoge snelheden.

 

  • Banden en wielen: ÅSKA Bike is de enige speed pedelec met 29” wielen. Dit heeft als grote voordeel dat er meer comfort is (groter lucht volume). Daarenboven kiezen we ook resoluut voor banden die 57mm breed zijn.

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?