Pinion C-line schakelsystemen: Uitstekend bereik en uniek schakelcomfort

Pinion C-line schakelsystemen: Uitstekend bereik en uniek schakelcomfort

Pinion C-line schakelsystemen: Uitstekend bereik en uniek schakelcomfort

Pinion C-line schakelsystemen: Uitstekend bereik en uniek schakelcomfort

Als je op zoek bent naar een schakelsysteem dat uitstekende prestaties, een breed bereik en uniek schakelcomfort biedt, dan zijn de Pinion C-line schakelsystemen een uitstekende keuze. Deze geavanceerde versnellingsbakken zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van alledaagse, vrijetijds- en toerrijders. In dit artikel zullen we de kenmerken en voordelen van de Pinion C-line schakelsystemen verkennen.

Op de ÅSKA speedpedelec heb je de keuze om je fiets uit te rusten met de C1.12i, de C1.9 en de C1.6 versnellingssystemen. De C1.12i laat je elektrisch schakelen aan de hand van de Smart Shift technologie (link). De C1.9 en C1.6 zijn manuele versnellingssystemen.

Tandwieloverbrenging voor optimale prestaties

 

Alle versnellingsbakken van de Pinion C-line hebben een tandwieloverbrenging die bestaat uit twee achter elkaar geschakelde subeenheden. Door verschillende tandwielparen te combineren, kunnen de individuele overbrengingsverhoudingen worden afgeleid. Dit resulteert in een gevarieerd scala aan versnellingsopties die geschikt zijn voor verschillende rijomstandigheden.

 

 

 

De C1.12i versnellingsbak maakt gebruik van een 4-versnellingsbak gekoppeld aan een 3-versnellingsbak, wat resulteert in een 4×3 tandwieloverbrenging. Dit biedt 12 fijn getrapte versnellingen en zorgt voor een uitstekend bereik.

 

 

 

De C1.9 is een 3×3 type, met in totaal 9 versnellingen. Dit systeem is ideaal voor rijders die een iets kleiner bereik nodig hebben.

 

 

 

De C1.6 is een 2×3 type, met in totaal 6 versnellingen. Dit bereik volstaat voor fietsers die vlakke en licht hellende routes aandoen.

Uitstekend bereik en uniek schakelcomfort

 

Een van de opvallende kenmerken van de Pinion C-line schakelsystemen is het unieke schakelcomfort. Het schakelen tussen versnellingen verloopt soepel en nauwkeurig, waardoor je zonder problemen kunt schakelen, zelfs onder belasting. Dit zorgt voor een prettige en probleemloze rijervaring, zonder haperingen of onverwachte schakelmomenten

Conclusie

 

De Pinion C-line schakelsystemen zijn een uitstekende keuze voor alledaagse, vrijetijds- en toerrijders die op zoek zijn naar een schakelsysteem met een breed bereik en uniek schakelcomfort. Met hun geavanceerde tandwieloverbrenging en fijn getrapte versnellingen bieden de C-line systemen optimale prestaties in verschillende rijomstandigheden. Of je nu een lange tocht maakt of gewoon je dagelijkse rit naar het werk fietst, de Pinion C-line schakelsystemen zullen je rijervaring naar een hoger niveau tillen. Probeer ze uit en ervaar het zelf!

KLAAR VOOR JOUW AVONTUUR ?